Jakarte 2015, toimintasuunnitelma

Näyttelyt

Kesägalleria kaupunginkirjastossa heinäkuussa. Ei karsintaa. Töiden jättö maanantaina 1.6. klo 10-14

Kolmen kaupungin näyttely Tupakkamakasiinissa elokuussa. Jakartea edustavat työt valittiin vuosinäyttelyn karsinnan yhteydessä lokakuusa 2014.

Vuosinäyttely 2015 Tupakkamakasiinissa lokakuussa. Ulkopuolinen jury, jonka jäsen(et) valitaan myöhemmin. Tämä jury valitsee myös työt, jotka edustavat Jakartea Kolmen kaupungin näyttelyssä 2016 Kokkolassa.

Virtuaalinen, jäsenistön töitä esittelevä internet-näyttely, joka alkaa vuoden 2015 loppupuolella. Tämä on yksi toimintavuoden suurimmista hankkeista.

Vuodenvaihteessa Lapualla pidetty Jakarten näyttely sai hyvän vastaanoton. Paula Blåfield ja Leena Nykvist, jotka valitsivat työt niin Vuosinäytelyyn kuin Lapuallekin, pitivät molempien tasoa korkeana. Toivomme näiden positiivisten asioiden innostavan jäseniä jättämään entistä enemmän töitä yhdistyksen näyttelyihin myös tänä vuonna.

Kurssitoiminta

Zentangle. Helena Cederbeg esittelee Zentanglea vapaamuotoisessa tilaisuudessa 23.4. klo 18.00 Jakarten Ateljeessa.

'Maa- ja luontotaide' -työpaja ulkoilmassa taiteilija Arto Penttisen johdolla, kesäkuun alkupuolella. Käytämme ympäristöstä löytyvää materiaalia ja dokumentoimme työt valokuvaamalla. Vastaava kurssi viime vuonna oli erittäin mielenkiintonen ja pidetty.

Syksyksi on suunnitteilla useampikin kuvataidekurssi: Väriopin ja Sommittelun peruskurssit sekä kattavampi (oma) muotokuva-kurssi

Mahdollisesti myös yhteistyö JMAP:n (Jakobstad Music and Arts in Pietarsaari) kanssa jatkuu.

Jos sinulla on yhdistyksen toimintaa koskevia kysymyksiä, ehdotuksia tai toivomuksia, voit ottaa yhteyttä suoraan hallituksen jäseniin tai kirjoittaa sähköpostiin jakarte.jakobstad@gmail.com. Tarkempaa tietoa kursseista, näyttelyistä yms. saat sähköpostina. Kannattaa myös käydä Jakarten kotisivulla www.jakarte.eu, jossa on tietoa ja kuvia toiminnasta, niin menneestä kuin tulevastakin.


Luovaa vuotta toivottaen Kuvataideyhdistys Jakarten hallitus